Projecten

Zakelijke fotografie

Fotografie voor bedrijven, ook dat doe ik graag! Of het nu gaat om een portret van de directeur of jullie 50 werknemers, een complete reportage van het bedrijf of een aantal mooie beelden voor bijvoorbeeld de website, ik kom met plezier bij jullie op locatie. Er is dus veel mogelijk en daar ga ik graag met jullie over in gesprek.

 Neem even een kijkje bij onderstaande projecten en bij vragen altijd even contact opnemen!

Stalendeuropmaat.nl – Lunteren


Wat een heerlijke opdracht was dit! Samen met Marian ging ik op stap naar een aantal pareltjes van huizen. Als fotograaf geniet je natuurlijk extra van al dat moois, heerlijk om dat te fotograferen.


De Timmerfabriek – RhenenIn opdracht van Novente concept en creatie mocht ik gaan fotograferen bij dit mooie bedrijf. Onder het genot van een kop thee werden hun wensen besproken, minstens net zo belangrijk als het fotograferen zelf!

Fotografie Fyvip


fotografie met een doel


Eind 2017 bezocht ik de twee heren van Fyvip, Sjoerd en Timo. Neem eens een kijkje op www.fyvip.nl! Zij coachen jou naar een vitale ondernemer. “Alles in balans voor een fit en vitaal bestaan” is hun motto.

Fotografie – Personal Touch TravelWat was dat heerlijk om te fotograferen! Vol enthousiasme begonnen we met een aantal portretten voor op de overall website van personal travel, maar algauw gingen we over naar haar persoonlijke doelen.

Schuurman Schilderwerken


Hoe leuk is het als je kunt samenwerken met verschillende bedrijven. Webvriend heeft zijn website gemaakt en ik werd gebeld voor de foto’s. Zo gezegd, zo gedaan en we maakten een afspraak bij een van zijn klanten. Zelf houd ik ervan om het zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Doe je werk, je ding en ik fotografeer. Natuurlijk met hier en daar een aanwijzing voor het perfecte plaatje. Blijven plakken doen we allemaal!


HABU Schoonmaakorganisatie


Schone foto’s


En schoon was het! Hoe kan het ook anders bij HABU. Ze zijn hard bezig met een nieuwe website en daar horen natuurlijk ook nieuwe foto’s bij. Foto 2.0 mocht op locatie komen fotograferen.

Cam IT Solutions


Bij Cam is het altijd weer thuiskomen! Heerlijk als je al zo lang bij een bedrijf
mag fotograferen. Een evenement of een nieuwe werknemer, Foto 2.0 is erbij…