Projecten

Zakelijke fotografie

Fotografie voor bedrijven, ook dat doe ik graag! Of het nu gaat om een portret van de directeur of jullie 50 werknemers, een complete reportage van het bedrijf of een aantal mooie beelden voor bijvoorbeeld de website, ik kom met plezier bij jullie op locatie. Er is dus veel mogelijk en daar ga ik graag met jullie over in gesprek.

 Neem even een kijkje bij onderstaande projecten en bij vragen altijd even contact opnemen!

Larino Keukens – Ede


Deze keuken is de meest recente opdracht die ik voor Larino keukens heb vastgelegd.  Larino staat echt voor vak en maatwerk, en dat is te zien. Een cadeautje om het elke keer weer vast te mogen leggen!

Heb je ook nog een “stapel” mooie opgeleverde projecten liggen die hoognodig op de website zouden moeten? Ik neem ook de planning graag uit handen. Een mailtje voor meer informatie is zo gedaan…


De Timmerfabriek – RhenenIn opdracht van Novente concept en creatie mocht ik gaan fotograferen bij dit mooie bedrijf. Onder het genot van een kop thee werden hun wensen besproken, minstens net zo belangrijk als het fotograferen zelf!

Project “de plantenman” bij Kantoorspecialist Veenendaal


Een mooi voorbeeld van opgeleverd werk


Het is elke keer weer een verrassing wat de vakmensen van de plantenman uit Ede weer neer hebben gezet. Niet van echt te onderscheiden al dat groen! Dit keer was het dichtbij huis in Veenendaal bij de Kantoorspecialist.

Op zo’n kantoor wil iedereen werken toch!?

Fotografie – Personal Touch TravelWat was dat heerlijk om te fotograferen! Vol enthousiasme begonnen we met een aantal portretten voor op de overall website van personal travel, maar algauw gingen we over naar haar persoonlijke doelen.

Schuurman Schilderwerken


Hoe leuk is het als je kunt samenwerken met verschillende bedrijven. Webvriend heeft zijn website gemaakt en ik werd gebeld voor de foto’s. Zo gezegd, zo gedaan en we maakten een afspraak bij een van zijn klanten. Zelf houd ik ervan om het zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Doe je werk, je ding en ik fotografeer. Natuurlijk met hier en daar een aanwijzing voor het perfecte plaatje. Blijven plakken doen we allemaal!


HABU Schoonmaakorganisatie


Schone foto’s


En schoon was het! Hoe kan het ook anders bij HABU. Ze zijn hard bezig met een nieuwe website en daar horen natuurlijk ook nieuwe foto’s bij. Foto 2.0 mocht op locatie komen fotograferen.

Cam IT Solutions


Bij Cam is het altijd weer thuiskomen! Heerlijk als je al zo lang bij een bedrijf
mag fotograferen. Een evenement of een nieuwe werknemer, Foto 2.0 is erbij…